A honlap üzemeltetője minden szükséges intézkedést megtesz, hogy az ügyfelek személyes adatait illetéktelenektől megvédje. A birtokunkba jutott személyes jellegű információkat bizalmasan kezeljük, látogatóink személyiségi jogait minden rendelkezésünkre álló eszközzel megvédjük.

 

Az adatait szigorúan titkosan kezeljük és nem adjuk tovább harmadik félnek. Egyes esetekben azonban előfordulhat, hogy az adatainak továbbítására törvény kötelez bennünket, például nyomozó hatóságok felé. Az adatainak továbbítása ilyen esetben is csak törvényes keretek között marad. Ha beleegyezett is a személyéhez köthető adatok kezelésébe, ezt a beleegyezést bármikor visszavonhatja, kérheti az Önre vonatkozó adatok törlését.

 

A személyes adatok megadása a honlap megtekintésének nem feltétele, azonban bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez elengedhetetlen a személyes információk rendelkezésre bocsátása. Ennek célja egyrészt a látogatók azonosítása, másrészt statisztikai jellegű. Ezen információk megadásakor a felhasználók beleegyeznek abba, hogy a szolgáltatások igénybevételekor azonosításuk érdekében személyes adataikat felhasználjuk.

 

Weblapunkon a személyi adatoktól eltérő, a belépő böngészőprogramok által adott adatokat, beleértve az IP (Internet Protocol) címeket és egyéb információkat is gyűjtünk, melyek kizárólag statisztikai célokra használunk fel.

 

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bárkinek a bejegyzett tagságát felfüggesszük, illetve oldalainkat minden olyan személy elől elzárjuk (és minden ilyen személy ellen törvényes úton fellépjünk), aki érdekeinket sértő módon jár el. Az érdekeinket sértő tartalmakat oldalainkról eltávolítjuk.

 

Nem vállalunk felelősséget semmilyen káresetre, amely bárkinek az oldalainkon megjelent információkkal kapcsolatos, illetve bármilyen az oldalaink látogatásából eredő egyéb káresetére vonatkozik.

 

1992. évi LXIII. törvény szövege a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról a következő oldalon elérhető: http://www.complex.hu/kzldat/t9200063.htm/t9200063.htm

Free website templates Joomlashine.com