Honlapunk a kényelmesebb kezelés érdekében sütiket használ. Kezelésükről bővebb tájékoztatást kap Adatvédelmi irányelveinben.

Copyright 2024 - Minden jog fenntartva

Kezdőlap

HIRDETMÉNY

TORNYISZENTMIKLÓS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT Képviselő-testülete
által elfogadott, a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 10/2017. (X.13.) önk. rendelete alapján

ÉRTESÍTI A HELYI PARTNEREKET,

hogy KEZDEMÉNYEZTE A TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSÁT a Zala Kétkeréken kerékpárút építési területének kiszabályozása célból, melyre vonatkozóan a tervdokumentációt a megbízott tervező elkészítette.

A véleményezési dokumentáció az önkormányzatunk honlapján (www.tornyiszentmiklos.hu) tekinthető meg 2024. április 9. és 2024. április 19. közötti időszakban.

TISZTELT PARTNEREINK A KÖZZÉTETT DOKUMENTUMMAL KAPCSOLATOS VÉLEMÉNYÜKET, ÉSZREVÉTELÜKET A KÖZZÉTÉTEL IDEJE ALATT TORNYISZENTMIKLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA CÍMÉRE megküldve

(8877 Tornyiszentmiklós, Kossuth L. u. 57. levelezési címre, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre)

ÍRÁSBAN TEHETIK MEG.

KÖSZÖNJÜK A KÖZREMŰKÖDÉSÜKET!!

Tornyiszentmiklós, 2024. április 8.

Bene Nándor s.k.
polgármester

A dokumentum letöltése:

   
Copyright © 2024 Tornyiszentmiklós község honlapja. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU Általános Nyilvános Licenc alatt kiadott szabad szoftver
Fordította a Joomla! Magyarország.